Flint Group Merayakan Pusat Teknologi Pembukaan Grand Asia Pasifik di Shanghai

• Ujian, penyelidikan dan kolaborasi yang komprehensif bermula di Pusat Teknologi Kumpulan Flint Asia Pasifik di Shanghai Publishing and Printing College

• Kumpulan Flint telah melabur kira-kira € 2 juta dalam kemudahan 400 meter persegi

• Satu lagi pusat teknologi Flint Group membuka pintu dan memperkuat pendekatan yang berpusatkan pelanggan.

Majlis pembukaan

Shanghai, China, 28 Mac 2019 - Flint Group, pengeluar peralatan percetakan dan kelengkapan yang terkemuka di dunia, mengumumkan pembukaan Pusat Teknologi serantau Asia Pasifik (ATC) yang terletak di Shanghai Publishing and Printing College (SPPC), No.100 Jalan Shui Feng, Shanghai, China. Pusat Teknologi membenarkan pengembangan dan sokongan teknikal yang berterusan dan menyediakan lokasi untuk pembangunan terkini, pembuatan plat, latihan, dan pendidikan. Syarikat itu telah melabur sekitar € 2 juta di pusat teknologi, di mana juruteknik Flint Group bekerjasama dengan ahli SPPC dalam ruang 400 meter persegi.

Roy Schoettle, VP Flexographic Asia Pacific (kiri), Magenta Zheng, Pengurus Besar Flexographic China (kanan)

“ATC adalah peristiwa penting dalam rangkaian inovasi global kami untuk membantu para pelanggan kami menangkap pertumbuhan dalam pasaran pembungkusan. Kita bukan sahaja boleh mempamerkan apa yang boleh dilakukan dalam ruang percetakan flexographic, tetapi lebih penting lagi menyediakan platform untuk membangunkan penyelesaian dengan dan untuk pelanggan kami dan seluruh rantaian nilai, “kata Friedrich von Rechteren, Wakil Presiden Komersial Global.

Pusat Teknologi ini mempunyai penyelesaian lengkap nyloflex®, nyloprint® dan peralatan pemproses plat ThermoFlexX serta kemudahan untuk latihan, pendidikan, dan penilaian mendalam. Ia menawarkan persekitaran inspirasi untuk pelanggan Flint Group untuk membangunkan penyelesaian pembungkusan masa depan dan untuk membuka kunci stail inovasi: kreativiti, produktiviti dan kerjasama.

Pusat Teknologi Asia Pasifik

“SPPC di Shanghai adalah pilihan strategik untuk Pusat Teknologi kami di Asia Pasifik, di mana kami komited untuk berkembang. Flint Group kini menjadi kemudahan unik di Asia Pasifik untuk pengajaran dan ujian kecemerlangan, yang menggabungkan konsep untuk pembangunan semua jenis plat percetakan masa depan dan penyelesaian pemprosesan plat, “tambah Friedrich von Rechteren.

Roy Schoettle, VP Flexographic Asia Pacific (tengah)

Roy Schoettle, VP Flexographic Asia Pasifik, menekankan: “Asia mempunyai pertemuan besar dan berkembang pesat pasaran. Oleh kerana cita-cita Flint Group menjadi pemimpin inovasi dalam plat fleksibel dan penyelesaian lengan, kami menangani cabaran ini melalui inovasi berterusan untuk para pelanggan kami serta menawarkan ruang untuk membangunkan pekerja kami, kerana mereka adalah penjamin penting kami untuk kejayaan kami syarikat. “

Magenta Zheng, Pengurus Besar Flexographic China (kiri)

Satu pilar pendekatan berpusatkan Pelanggan Flint Group adalah mewujudkan pusat inovasi global dan serantau seperti yang mereka lakukan dengan Pusat Inovasi Global untuk Kertas & Lembaga di Malmö, Sweden, Pusat Warna Global di Lodz, Poland, serta Pusat Teknikal Flexographic di Charlotte, North Carolina, Amerika Syarikat.

Flint Group berhasrat untuk membangun dan mencipta penyelesaian untuk pelanggan mereka dalam segmen perniagaan utamanya untuk mencetak peralatan habis dan mencetak, sambil sentiasa memacu perubahan dan mengusahakan inovasi.

Untuk maklumat lanjut mengenai Flint Group, sila layari www.flintgrp.com atau hubungi info.flexo@flintgrp.com

Flint Group

Flint Group didedikasikan untuk melayani industri percetakan dan pembungkusan global. Syarikat ini membangun, mengeluarkan dan memasarkan portfolio bahan cetakan percetakan yang luas, termasuk: pelbagai jenis dakwat dan pelapis yang dapat dikendalikan dengan konvensional dan tenaga untuk kebanyakan aplikasi mengimbangi, flexografi dan graviti; kimia bilik akhbar, selimut percetakan dan lengan untuk percetakan mengimbangi; plat dan lengan percetakan photopolymer, peralatan membuat plat dan sistem lengan flexographic; pigmen dan aditif untuk digunakan dalam dakwat dan aplikasi kolouran lain. Dengan tumpuan pelanggan yang kuat, perkhidmatan dan sokongan yang tidak dapat ditandingi dan produk unggul, Flint Group berusaha untuk memberikan nilai yang luar biasa, kualiti yang konsisten dan inovasi berterusan kepada pelanggan di seluruh dunia. Beribu pejabat di Luxembourg, Flint Group menggunakan kira-kira 7900 orang. Pendapatan untuk tahun 2017 ialah € 2.2 bilion. Di seluruh dunia, syarikat itu adalah pembekal nombor satu atau nombor dua di setiap segmen pasaran utama yang berfungsi. nyloflex® dan nyloprint® adalah cap dagang berdaftar Flint Group. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.flintgrp.com.

Pusat Teknologi Asia Pasifik
sampel pelat

News related to Asia Pacific, by www.mopa1.com , Media and One-Stop Service Agency for Marketing-Communication, Business Development

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store